Nieuws archief

Verslag en foto's veteranentoernooi 2017

De foto's staan in het fotoalbum.

Verslag Veteranentoernooi 2017.

Zaterdag en zondag 19 en 20 augustus heeft het jaarlijkse Open Veteranentoernooi van onze vereniging weer plaatsgevonden.

Het was dit jaar voor het eerst dat ik in de commissie plaats heb genomen en ik kan iedereen vertellen dat het een genot was om met 5 vrouwen samen te werken.

Met Anne Marie Slotboom (computerwonderwoman) en Will Rampen de wedstrijdjes regelen, waarbij Will ook nog diverse hand- en spandiensten verricht zoals het innen van het inschrijfgeld en bijspringen in de keuken. Een keuken die tijdens het toernooi (tussen de wedstrijden door) o.a. het domein was van Shirley van der Vlies. Met hulp uiteraard van diverse leden die hun bardienst vervulden, was dit weer prima geregeld. Yvonne van het Veer die ongelooflijk veel Rad van Fortuin prijzen heeft weten los te weken van vele, vele ondernemers, zowel binnen als buiten de vereniging.

En dan is daar ook nog Fon die als eerste aanwezig is (voor de lege flessen) en als laatste de deur weer dicht doet (pas nadat er een dweil over de vloer is gegaan) en het hele weekend door aan de sjouw is met aankleding, de loterij, de financiën en om het iedereen naar de zin te maken.

Ik zal best nog wel wat vergeten, maar ik weet wel dat ik het naar mijn zin heb gehad.

Oh ja, het toernooi.

De zaterdag begon een beetje vochtig, maar dat hebben we vrij snel weer recht kunnen trekken met behulp van enkele sponzen en Piet Drost, Ad van het Veer en onze Jaap Speksnijder.

Anderhalf uur uitloop is voor een gestroomlijnde commissie een peuleschilletje.

Er werd gestreden in diverse categorieën, gemengd-, dames en herendubbel.

De winnaars zijn:

GDA        Marnie Berghout en André Pillekes

GDB        Hellen en Eric van de Laar

GDC        Linda en Leen Ravesteijn

DD          Marian de Boer en Karin Baars

HD          Ronald Revet en Piet Drost

Wij realiseren ons dat er soms een ongelijke strijd heeft plaatsgevonden. Voor volgend jaar zullen we er alles aan doen om dit wellicht beter te laten verlopen, maar helemaal uitsluiten zal moeilijk worden. Bij een klein deelnemersveld zal dit altijd lastig blijven. Mochten er mensen zijn die hierover wat kwijt willen of er vragen over hebben, dan kunnen ze altijd bij mij langs komen. Gezellâg.

We bedanken iedereen voor hun deelname en inzet.

We willen ook graag bedanken, Fred van Vuuren en Rob Overeinder voor het snel regelen van extra voorraad, Ralph Maassen voor weer een perfect bardienstrooster en verder iedereen die extra handjes heeft gegeven om zodoende het toernooi van 2017 als geslaagd te kunnen bestempelen.

Tot slot wilde ik Isa van der Vlies bedanken. Zij waarschuwde de wedstrijdleiding op tijd voor het einde van de wedstrijden en kondigde dit duidelijk aan door de microfoon. Een hele goede hulp.

 

 


Programma najaarscompetitie 2017

Het programma van de thuiswedstrijden in de najaarscompetitie is hier te vinden. 


Inschrijving veteranentoernooi 2017 geopend

De inschrijving voor het gezellige veteranentoernooi van TV Moordrecht dat plaatsvindt op 19 en 20 augustus 2017 is geopend via deze link.


Dubbel Club kampioenschappen

Dubbel Club Kampioenschappen, Zondag 10 Sept Finales

indeling


Enkel Clubkampioenschappen

Enkel Clubkampioenschappen zijn gespeeld, kampioenen bekend

Gefeliciteerd !!