Erelid Bob Datema overleden

16 november 2020

 

Beste leden,

Afgelopen vrijdag bereikte ons het droevige bericht dat toch nog onverwachts is overleden ons erelid Bob Datema. Reeds vanaf het prille begin van onze vereniging heeft Bob samen met Fon een belangrijk aandeel gehad in de ontwikkeling van onze vereniging. In eerste instantie zijn liefde voor het tennis waardoor hij vaak op de baan te vinden was maar ook zijn bijdrage aan vele activiteiten op de tennisvereniging middels een aantal jaren als bestuurslid en deelname in diverse commissies. De laatste tientallen jaren was hij als onderhoudsman altijd in en om het clubhuis te vinden waar hij vele klusjes zelf uitvoerde en/of begeleidde. Al jaren geleden was hij hiervoor benoemd tot lid van verdienste en in 2015 is Bob benoemd tot erelid van de vereniging.


De tennisvereniging was als een tweede thuis voor Bob.


In de zomer van 2017 is Bob na een aantal jaren van afnemende (geestelijke) gezondheid opgenomen in de Prinsenhof en uit ons midden verdwenen waar Fon hem de laatste jaren heeft bijgestaan. Ook Fon moet hem nu missen. Wij wensen Fon en (klein)kinderen veel sterkte toe.


Vanwege Covid-19 kunnen wij geen afscheid nemen van Bob tijdens zijn uitvaart. Als eerbetoon aan Bob zullen we op de tennisvereniging een erehaag vormen als Bob's laatste rit langs de tennisbaan voorbijkomt. Dit zal plaatshebben komende vrijdag, 20 november, rond 15.00 uur. Met inachtneming van de Corona maatregelen zullen we Bob de laatste eer bewijzen. U bent allen uitgenodigd.

Het bestuur

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 182 373 597

T.V. Moordrecht

Sportlaan 7
2841 EB Moordrecht