Onderzoek t.b.v. baan renovatie

Zoals aangekondigd tijdens de laatste ALV is een werkgroep gestart met een vooronderzoek naar de beperkingen en mogelijkheden voor het renoveren van de banen.

Op 1 juni is in dat onderzoek een belangrijke volgende stap gezet. KIWA ISA heeft op 11 plaatsen een bodemmonster genomen om de onderlagen van de banen te kunnen beoordelen. Hiervoor zijn even zoveel proefgaten gegraven tot op de schuimbeton laag. Natuurlijk waren Jaap en Wieke weer van de partij om het nodige herstelwerk uit te voeren. En zoals we van de mannen gewend zijn, zie je na hun vakkundige arbeid niets meer van de schade.
 
In dit kader wil ik graag de eerste reactie van de man van KIWA ISA met jullie delen. Hij was ongelooflijk verbaasd dat de banen er al sinds 2011 liggen en in deze ongekende conditie verkeren. Het feit dat ze erg vlak zijn en er zelfs direct aan de randen langs het hek geen gras of mos groeit is iets dat hij zelden ziet. Groot compliment aan de mensen van het onderhoud zei hij. Niet wetende dat de mensen waarmee hij op dat moment aan de koffie zat verantwoordelijk zijn voor dit resultaat. :-) Hij vroeg daarna of elk lid zich realiseert hoe bijzonder deze kwaliteit van onderhoud is? Hoe mooi compliment aan Wieke en Jaap is dat!!? Klasse mannen!
Naast de conditie van de ondergrond wordt beoordeeld of de banen voldoen aan de gestelde eisen. Denk hierbij aan veiligheid, afmetingen, afwatering enz.
 
De eerste resultaten worden eind juni verwacht. Voordat het formele rapport wordt opgesteld, (dit is tevens bruikbaar bij eventuele offerte aanvragen) worden de resultaten besproken met de werkgroep leden.
 
Zodra er meer bekend is laat ik dat natuurlijk weer weten.
 
Namens de werkgroep,
Ronald Revet

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 182 373 597

T.V. Moordrecht

Sportlaan 7
2841 EB Moordrecht