Rabobank fietsdag 30 juni

Fiets mee en vul de clubkas van TV Moordrecht!
Op zaterdag 30 juni vindt de Rabo Sponsorfietstocht plaats. Met dit initiatief kunnen we onze clubkas aanvullen.

De Rabobank Sponsorfietstocht voert je langs de mooiste plekken in onze regio. En natuurlijk ook langs gezellige terrassen waar je even kunt ...rusten.

Afstanden en vast bedrag voor elke deelnemer
Aan het eind van de rit levert iedereen zijn stempelkaart, met de benodigde stempels in. Rabobank Gouwestreek stort vervolgens een vast bedrag per deelnemer op de bankrekening van onze vereniging.
– 15 km levert TVM 5 euro op;
– 30 km levert TVM 10 euro op;
– 60 km levert TVM 20 euro op;
Hoe meer mensen er mee doen, hoe meer geld we verdienen. Dit kan dus aardig oplopen. Het is dus belangrijk zo veel mogelijk mensen te mobiliseren. Dat mogen ook familieleden, buren, etc zijn. Dus ook niet leden van onze vereniging mogen mee doen om geld bij elkaar te fietsen voor Tennisvereniging Moordrecht!

Starttijden
De Sponsorfietstocht is van 10.00 – 16.00 uur. Er kan gestart worden tussen 10.00 – 12.00 uur. Verenigingen ontvangen van te voren een starttijd (blok van een halfuur). Dit om drukte bij de startlocaties te voorkomen. Startlocatie bij IJsselvogels. Alle stempelkaarten dienen voor 16.00 uur ingeleverd te worden. 

Aanmelden kan via de intekenlijst op het prikbord in het clubhuis. Of via deze link: https://www.toernooiklapper.nl/inschrijven/inschrijfformulier/?fik=ZCFGII26&jaar=2018

We rekenen op veel deelnemers onder onze sportieve leden.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0182 373 597

T.V. Moordrecht

Sportlaan 7
2841 EB Moordrecht