Hoe zit ons park volgens jou eruit in 2020?

Hallo,

 
Afgelopen maandag is het plan gepresenteerd om het park komende winter op te knappen. Dit plan is positief ontvangen door de aanwezige leden en er is dan ook akkoord gegeven aan het bestuur om het een en ander verder uit te werken.
 
Alle banen zullen, in lijn met de resultaten van de uitvraag in november, worden omgebouwd naar Gravel Plus Premium. 
De bestrating zal worden opgeknapt en waar mogelijk worden de hoogte verschillen weg genomen. Het terrasmeubilair zal worden vervangen en mogelijk komt er een veranda aan de voorzijde van het clubhuis. Ook worden de mogelijkheden van LED verlichting onderzocht.
 
Het bestuur wil graag inventariseren welke wensen en ideeën er onder de leden leven om het park nog beter en mooier te maken dan het nu al is.
 
Daarom de onderstaande vraag:
Heb jij een idee of wens waarmee we rekening kunnen houden bij het opknappen van het park? Denk hierbij dan vooral ook aan het eerste deel rechts bij de ingang. Moeten er nog speeltoestellen en zo ja waar zou je die willen plaatsen, is de minibaan nog gewenst/noodzakelijk, wat mis je nu op het park, heb je ideeën over de plaats en opstelling van de fietsenrekken,...….
enz. enz.
Kortom, graag jouw (creatieve) inbreng om er een voor alle leeftijden prettig en mooi park van te maken.
 
Stuur je reactie voor 31 maart naar: [email protected]
Op basis van de ontvangen ideeën zal een plan worden uitgewerkt. De uitkomst wordt met de leden gedeeld en voor akkoord gevraagd.
 
met vriendelijke groet,
namens het bestuur

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 182 373 597

T.V. Moordrecht

Sportlaan 7
2841 EB Moordrecht