Lidmaatschap en contributie

Lid worden
Leuk dat je lid wil worden van tennisvereniging Moordrecht. Op deze pagina vind je meer informatie over het lidmaatschap en contributie. 

Contributie 2023

Seniorleden (vanaf 18 jaar)    € 170,00
Jeugdleden (15 t/m 17 jaar)  € 101,00
Jeugdleden (t/m 14 jaar met les)  € 65,00
Jeugdleden (t/m 14 jaar zonder les) € 101,00
Blessureleden en donateurs € 30,00
(nieuwe) KNTLB ledenpas € 20,00

 * De leeftijden gelden voor het jaar waarin men een bepaalde leeftijd bereikt.  

Contributie betalen
De contributie betaal je in één of drie termijnen via automatische incasso. 

  • Kies je voor één termijn? Het bedrag betaal je eind maart.
  • Kies je voor drie termijnen? Dan zijn de incassodatums eind maart, eind juni en eind september. 

Maak je nog geen gebruik van automatisch incasso of wil je de gegevens wijzigen? Stuur dan een e-mail met een verzoek aan de penningmeester ([email protected]).

Introductie
Wil je kennismaken met tennisvereniging Moordrecht en ben je geen lid? Dan is het mogelijk om een introductiepas te regelen. Met een introductiepas tennis je overdag samen met een lid van Tennisvereniging Moordrecht. De introductiepas kost € 7,50 en geldt voor een dagdeel (ochtend of middag). De borg is € 20,00. 

De introductiepas regel je vooraf (en niet achteraf). De introductiepas is verkrijgbaar bij Primera Moordrecht. In de avonduren is het toegestaan om met 3 andere leden te tennissen. Het tarief hiervoor bedraagt ook € 7,50 en kun je betalen bij de bar.

Heb je vooraf geen introductiepas geregeld (dus geen toestemming)?
Dan betaal je een boete van € 15,00 plus het normale introductietarief van € 7,50. 

Blessuretarief
Vervelend dat je een blessure hebt. Is het voor een langere tijd niet mogelijk om te tennissen vanwege een blessure? Dien dan voor de start van het tennisseizoen een aanvraag in bij het bestuur om gebruik te maken van het blessuretarief. Tennissen is dan het hele jaar niet mogelijk. De aanvraag moet je jaarlijks indienen.  

Opzeggen lidmaatschap
Jammer, dat je het lidmaatschap wil opzeggen. Het opzeggen van het lidmaatschap regel je voor de start van het nieuwe jaar (uiterlijk 31 december 2023).  

Zeg je het lidmaatschap na 31 december 2023 op? Dan betaal je een volledig jaar (2024) contributie.

Opzeggen kan via [email protected] . U krijgt te allen tijde een bevestiging. Mocht u deze niet hebben ontvangen dan graag nogmaals een berichtje om er zeker van te zijn dat e.e.a. niet in de spam is beland.