Jeugdcommissie

Wie zijn wij?

De Jeugdcommissie van TVM zet zich in voor onze jeugd bij de vereniging. Wij vinden het erg belangrijk dat onze jeugd het leuk vindt om te tennissen en hier vooral mee door blijft gaan tot zij volwassen zijn. De jeugdcommissie bestaat uit een aantal vrijwilligers die zich voornamelijk inzetten bij de jeugdcompetitie en jeugdactiviteiten. Hieronder zullen wij wat meer toelichting geven over wat wij precies doen en wat je als lid kan.

Wat is er mogelijk als jeugdlid en wat kun je van ons verwachten?

Tennissen bij TVM is meer dan alleen tennissen. Als jeugdlid krijg je te maken met het tennis alles in 1 pakket. Meer informatie hierover is te vinden via de site van onze trainer: www.davyvisser.nl.

TVM houdt zich – net als de KNLTB – bezig met het tenniskids concept. Tenniskids is het KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leert zelfs de jongste jeugd de sport razendsnel te spelen. Kinderen worden direct in een team met leeftijdsgenootjes geplaatst. Zo maken ze snel nieuwe vriendjes en werken ze samen naar duidelijke doelen toe. Dat is niet alleen goed voor de fysieke, maar ook voor de sociale vaardigheden. Plezier en samenspel; daar draait het om bij Tenniskids.

Tennis alles in 1 houdt onder andere in dat je voor 1 prijs tennisles krijgt, mee mag doen aan de jeugdactiviteiten en mee doet aan de competitie. Deze laatste twee worden georganiseerd door de Jeugdcommissie. Ieder jaar organiseren wij andere activiteiten, en proberen we iedere maand wel een activiteit te organiseren. Daarnaast wordt er in de maanden maart-april-mei en september-oktober-november competitie gespeeld. De jeugdleden van TVM spelen dan tegen andere clubs.

Naast tennisactiviteiten streven wij er ook naar om andere activiteiten te organiseren, denk bijvoorbeeld aan een filmavond. De datums van de activiteiten zijn te vinden via de activiteitenkalender en worden uiteraard via verschillende kanalen gecommuniceerd.

Overig

Wil je eens een keer kijken of tennis wat voor jou is en een proefles draaien? Neem dan contact op met onze trainer via [email protected]. Wil je lid worden? Stuur dan een e-mail met jouw gegevens naar [email protected]. Heb je vragen aan de Jeugdcommissie of wil je de Jeugdcommissie helpen? Neem dan contact op met de voorzitter van de JC via [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 182 373 597

T.V. Moordrecht

Sportlaan 7
2841 EB Moordrecht

KVK-nummer

40464071