Toernooien en activiteiten op onze gezellige vereniging

De technische commissie zorgt voor gezellige toernooien en activiteiten op de vereniging voor de senioren. Naast de clubkampioenschappen, worden er ook andere gezellige toernoeien door de TC georganiseerd. Met deze activiteiten willen we ieder lid met plezier laten tennissen in wedstrijdverband.


Sportiviteit en gezelligheid staan hierbij voorop. Alle toernooien zijn toegankelijk voor beginnende en ervaren tennissers. We hopen jou als lid bij de toernooien op de vereniging te begroeten.


Contact
Heb je vragen of opmerkingen? Stuur dan een e-mail naar [email protected].  


Het tennisseizoen 2024 staan vanuit de TC onderstaande activiteiten op de planning:

Openingstoernooi: ”klaar voor de start: hop, hop” (woe 27 t/m vrij 29 maart 2024)
Om de banen niet gelijk “over” te belasten hebben we voor het openingstoernooi drie avonden gepland van woensdagavond 27 t/m vrijdagavond 29 maart.
De Inschrijving is inmiddels geopend via www.toernooi.nl

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zal worden bepaald hoe we deze avonden gaan inrichten. Wat we wel al weten is dat Return Tennis, onze nieuwe tennisschool, op vrijdagavond 29 maart 2024 een deel van het programma voor zijn rekening zal nemen.


Michael jongste, Jeroen en Victor Kamfferman zullen deze avond een aantal tennisclinics gaan verzorgen.

Vakantie/verrassingstoernooi: 4

“Alles op zijn kop “ (woe 1 t/m za 4 mei 2024)
De precieze invulling van dit toernooi is nog in bewerking, maar met het thema “Alles op zijn kop” wordt het vast en zeker weer een leuk en gezellig toernooi.
Dus, ga je niet op vakantie in deze periode, leg de data alvast vast in je agenda.
 
King/Queen of the court tennisavond (8 mei 2024)
Wegens het grote succes van vorig jaar gaan we op woensdagavond 8 mei (de avond voor Hemelvaartsdag) wederom het spel King/Queen of the court spelen.
Je schrijft je in samen met een dubbelpartner (HD/DD/GD) en je wordt als koppel door de TC ingedeeld op actuele rating.

Clubkampioenschappen 
De Clubkampioenschappen worden in twee perioden georganiseerd. De Thema’s zijn nog in bewerking, maar we hebben gehoord dat de TOPPERS langs komen.Er wordt in de verschillende categorieën gespeeld:


- in juli de heren- en damesdubbel partijen: maandag 1 juli  t/m zondag 7 juli 2024;

- in september de enkel en de gemengd dubbel partijen: maandag 2 t/m zondag 8 september 2024.
Iedereen wordt door de organisatie op zijn/haar niveau ingedeeld.
 
Slottoernooi
Op vrijdagavond 8 november 2024 sluiten we het tennisseizoen af met een slottoernooi “Crazy Socks”.
De precieze invulling van dit toernooi is nog in bewerking, maar hopelijk kan iedereen die crazy socks heeft aangeschaft in 2023 ze nu ook echt aan gaan trekken.

Per activiteit word je ook nog via Social Media of e-mail uitgenodigd om deel te nemen, maar we roepen je op om alvast bovenstaande data in de agenda te noteren.
De TC heeft zin in een sportief en gezellig tennisseizoen 2024, waarbij we rekenen op veel enthousiasme  en mooie zonnige dagen!