Bestuur verhaal van het kwartaal

Beste leden, 

Het tennisseizoen is bijna weer aan het einde gekomen. Dit is een mooi moment om even terug te blikken op het bijzondere jaar 2021.

Zoals bij iedereen bekend hebben we te maken een pandemie die best veel impact heeft gehad op onze tennissport. Gelukkig konden we wel gewoon gebruik maken van de tennisbanen. Het clubhuis is daarentegen wel later open gegaan.

Gelukkig konden alle geplande activiteiten dit jaar doorgaan. Zowel de voorjaars- als de najaarscompetitie is soepel verlopen. Met enthousiaste teams is er sportief met veel gezelligheid gestreden om de punten. We hebben heuse kampioenen die de titel volgend jaar kunnen verdedigen.

Met veel flexibiliteit van zowel de KNLTB als de toernooicommissie kon het Open Toernooi doorgaan, en hebben we een prachtige week beleefd. Dankzij de sponsorcommissie hebben we dit jaar veel nieuwe sponsors die onze club willen ondersteunen. Natuurlijk met onze hoofdsponsor voor het open toernooi (AH Moordrecht) als kers op de taart.  

Ook de technische commissie heeft met succes veel activiteiten georganiseerd, Onder andere het verassingstoernooi, de Clubkampioenschappen en het Slottoernooi brachten veel gezelligheid met zich mee. Door de vele activiteiten achter elkaar was niet iedere tennisser topfit, met als gevolg enig blessureleed.

Volgens mij kunnen we terug kijken op een mooi tennisjaar met nieuwe (jeugd) leden, sponsors, competitieteams en vrijwilligers.

Mijn hart maakt een sprongetje als ik zie hoeveel jonge kinderen de weg naar ons weten te vinden. En daarnaast lijkt er een geboortegolf onder onze leden te zijn, ik zie regelmatig kinderwagens op het park voorbij komen. Dit betekent natuurlijk veel goeds voor onze vereniging!

Ook kunnen we concluderen dat de goed (led) verlichte banen vaak goed bezet zijn met vrij spelers, ladderwedstrijden en trainingen. Ik zie dat ook de senioren onder ons zich regelmatig op de baan bevinden om zo gezond- en in beweging te blijven.

Al met al denk ik dat we ondanks de pandemie een mooi jaar achter de rug hebben, waar we met de ALV dan ook op willen terugblikken. Hou de oproep voor de ALV dan ook in de gaten!

Met sportieve groeten,

Walter van der Vlies
(Voorzitter)