Tennislessen

Tennisschool Davy Visser geeft het gehele jaar door tennislessen voor jeugd en senioren van tennisvereniging Moordrecht. 

Inschrijven voor tennislessen
Interesse in tennislessen? Neem dan direct contact op met Tennisschool Davy Visser. Je kan contact opnemen via [email protected] of 06 - 41 87 81 74.

Voor het volgen van tennislessen is het lidmaatschap van tennisvereniging Moordrecht  verplicht. Ben je nog geen lid? Vul dan het aanmeldingsformulier in. 

Tennis-Alles-in-1' voor jeugdleden
Het tennis-alles-in-1 is een compleet pakket voor jeugdleden voor heel het tennisseizoen. Het pakket bestaat uit het lidmaatschap, tennislessen, competities en activiteiten. Het jeugdlid betaalt het hele jaar door een vast bedrag per maand. Vooraf aan het seizoen is er duidelijkheid over de kosten, het aantal lessen, deelname aan de competitie(s) en de georganiseerde activiteiten. Afmelden voor een activiteit kan uiteraard wel. Je meld je af voor iets in plaats van dat je je aanmeld.    

Per leeftijdscategorie zijn er drie momenten om te lessen. Het jeugdlid kan per week bekijken op welk moment hij/zij de les wilt volgen. Als ze een keer een feestje hebben of een les niet doorgaat vanwege ziekte/regen, dan kunnen ze op een andere dag komen. Zo gaan er geen (gemiste) lessen meer verloren.

 

 

 

 

 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 182 373 597

T.V. Moordrecht

Sportlaan 7
2841 EB Moordrecht

KVK-nummer

40464071